Livsløpsstandard: Samtlige leiligheter er bygget med tilnærmet livsløpsstandard. Det er riktig bredde på dører og lave terskler slik at man kan manøvrere inne i leiligheten med hjelpemidler hvis nødvendig.

Yttervegger: Yttervegger er utført med gipsplater innvendig, plastfolie, vindtetting samt utlektet trekledning. Tak , gulv og vegger mellom seksjonene er av plasstøpt betong.

Oppvarming/varmt vann: Boligene oppvarmes elektrisk. Panelovner er montert i alle oppholdsrom. Varmekabel i flislagte baderomsgulver. De fleste leiligheter er oppført uten piper. Til hver leilighet er det montert 140 liters varmtvannsbeholder som er plassert i kjøkkenbenk.

TV - Radio: Det er A/L FAAL Moss og Canal Digital som er vår programleverandør av radio og TV signaler. Det kan også leveres Internett via TV kabelen hvis man ønsker det.

Heis/Trapp: Heis og hovedtrapp som går fra parkeringsanlegg på kjellerplan er plassert i trappehuset.

Porttelefon: Huset er utstyrt med Porttelefon i alle leiligheter. Det er også elektroniske kodelåser med kodebrikker i tillegg til nøkler som gir enkel og sikker tilgang inn i huset.

Boder: Hver leilighet disponerer en sportsbod på kjellerplan. Videre er det også en bod i forbindelse med balkonger.

Elektro: Hovedtavle med målere og hovedsikringer for alle seksjoner er plassert i garasjeanlegget. Sikringsskap er lokalisert inne i hver enkelt leilighet med rikelig antall og størrelse på kursene.

Overflatebehandling: Standard er alle taker malt hvite. Vegger er tapetsert med glassfiberstrie og malt Eggehvite. Enkelte leiligheter har noe forandringer hva gjelder farger og type veggbekledning. Baderom har som standard lys vinyltapet, men de fleste har i ettertid satt opp keramiske fliser på vegger med flott resultat. Noen soverom har vinylbelegg , men på stue og kjøkkengulv er det eikeparkett.

Økonomi: Sameiet er gjeldfritt. Alle Sameiere betaler inn et beløp sammen med felleskostnadene hver måned slik at det bygges opp et solid vedlikeholdsfond over tid.

meiet har ansatt vaktmester som tar seg a den daglige driften når det gjelder hus og hage. Vasking av trapper og fellesområder blir også utført av ansatt perso


 Sameiet består av 26 seksjoner av eiendommen Gnr. 2 - Brnr. 1445 i Moss Kommune.

Det er seksjoner med størrelse fra 60 til 140 kvadratmeter.